5 Tips about tekirdağ prefabrik You Can Use Today

Wiki Article

Maliyeti çOkay uygun olduğu İçin yaygın olarak kullanım alanına sahiptir. Tek katlı veya iki katlı şeklinde kullanım alanına sahiptir. Depreme karşı oldukça dayanıklıdır ve deprem bölgelerinde tercih edilen konut tipleridir.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev strategyını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çOkay artmıştır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda eight.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik evlerin kullanım alanları oldukça geniştir. Hem konut hem de ticari yapılar için tercih edilebilen prefabrik yapılar, hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale gelmeleri nedeniyle acil ihtiyaç durumlarında da tercih edilebilmektedir.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

This Web-site is using a stability assistance to safeguard itself from on prefabrik the internet attacks. The motion you merely performed activated the safety solution. There are several actions that would set off this block which edirne prefabrik ev fiyatları include publishing a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed data.

BirçOkay satılık prefabrik ev modeli arasından, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, kolay ve uygun maliyetli bir şekilde inşa etme fırsatına sahip olabilirsiniz.

five. Kolay Bakım: Prefabrik evler, bakım açısından da edirne prefabrik ev fiyatları avantajlıdır. Yapısı gereği geleneksel evlere nazaran daha az bakım gerektirir. Bu da ev sahiplerine zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız çanakkale prefabrik ev ile devam eder. Bundan sonraki aşamada sizing yaptıracağınız ev tekirdağ prefabrik ev modelleri ile ilgili beton planı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Report this wiki page